2013. április 26., péntek

Az új Peak girl kézikönyveddel egy csapásra képbe kerülsz mit kell tenned!


https://dl.dropboxusercontent.com/u/37242261/Peakgirl.hu/peak_girl_konyv_2013_kicsi.pngMit készítettünk Neked össze 80 oldal terjedelemben ahhoz, hogy olyan sikereket érj el eddig mint soha? Hamarosan megérkezik a Peak girl kézikönyv, a Peak girl magazin harmadik kiadása! Kéred?
   
A Peak girl magazin minden évben kétszer jelenik meg, és minden tudást igyekszem Neked érthetően, tömören és szakmai zsargon mentes formában eljuttatni hozzád.


Mi az a tudás, amelyre szükséged van ahhoz, hogy folyamatosan szép legyen az alakod és egészséges maradj?

- Tudnod kell hogyan táplálkozz! Ezt nem tanítják az iskolában, és a legtöbb nő 25 éves kora körül már megereszkedett popsival küzd.

- Tudnod kell, milyen egy egészséges diéta! A nők a testükkel kapcsolatos problémáikat észlelve az interneten tudakozódnak az azonnali megoldással kecsegtető diétákról. Ezek többsége hiteltelen, egészségtelen vagy minden szakmai alapot nélkülöz.
https://dl.dropboxusercontent.com/u/37242261/Peakgirl.hu/peakgirl-katalogus-cimlap-2012.jpg

- Tudnod kell, hogy a fogyókúra nem két hétig tart! Életmódot kell váltanod, különben a két hónapos diétád után ugyanolyanra fog visszaváltoznod a tested mint előtte volt.

- Tudnod kell, hogy milyen ételekkel, receptekkel tudsz fenntartani egy egész életen át tartó diétát úgy, hogy közben jól érezd magad! Ehhez számtalan tippre van szükséged. 15 éve ezt csináljuk, van tapasztalatunk.


- Tudnod kell, hogyan lehetséges egy olyan gyönyörű nőies alakot létrehozni, mint a fitnesz modelleknek van. Ha ezen az úton jársz, előbb utóbb így fogsz kinézni. A hosszú távú fehérjediéta és a sport kombinációja egyre tökéletesíti az alakod. Innen már csak egy lépés a gyönyörű formáid megvalósítása.

https://dl.dropboxusercontent.com/u/37242261/peak-girl-magazin-2.jpg- Ismerned kell a táplálék kiegészítőket! Rombolj le néhány tévhitet!

A táplálék kiegészítők nem szükségesek a fogyáshoz:

- Ha van időd, akkor ez így van.

- Ha nincs időd, vagy nem érsz rá várni, akkor ezen gondolkozz el!

A sikered kulcsa a tápanyagbevitelen múlik. Ha nem étkezel megfelelően, akkor a legnagyobb gondossággal összerakott edzésprogram sem ér semmit!

Kérd el a tanulmányt, mert így tudlak majd értesíteni, ha elérhető nyomtatásban a könyv! Kattints a rózsaszín nyílra!
https://dl.dropboxusercontent.com/u/37242261/peak_le_akarok_fogyni_tanulmany_noi.png
A sikereid kulcsa 70%-ban az étkezéseden múlik. Ez a kézikönyv lehet az origód a helyes életmódodhoz!

Hamarosan elérhető.

Mező Mónika - Peak Hungary

Kattints a képre, ha tovább olvasnál ebben a témában!
https://dl.dropboxusercontent.com/u/37242261/Peakgirl.hu/mezo-monika-peakgirl-peak-hungary.jpg

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése