2013. április 26., péntek

Az új Peak girl kézikönyveddel egy csapásra képbe kerülsz mit kell tenned!


https://dl.dropboxusercontent.com/u/37242261/Peakgirl.hu/peak_girl_konyv_2013_kicsi.pngMit készítettünk Neked össze 80 oldal terjedelemben ahhoz, hogy olyan sikereket érj el eddig mint soha? Hamarosan megérkezik a Peak girl kézikönyv, a Peak girl magazin harmadik kiadása! Kéred?
   

2013. április 18., csütörtök

Ne depizz, arra is van kifinomult megoldás. Egy aminosav amely még egy drogfüggőnek is segíthet


https://dl.dropbox.com/u/37242261/Peakgirl.hu/peak_tyrosin_anti_depresszans.jpgA tyrosin aminosav, egy nem esszenciális aminosav, amely az ételeid egy részében is megtalálható. Ha nagy dózisban, koncentráltan használod, képes akár a depressziód is enyhíteni. Sokszor alkalmazzák ezt az aminosavat a gyógyászatban kokain függők kezelésére. Ennek megvan az oka. Depizel? Van megoldás!

2013. április 4., csütörtök

Csajok! Nektek is lehet egész évben kockás hasatok!

https://dl.dropbox.com/u/37242261/Peakgirl.hu/peakgirl_szobolya_noemi.jpg

Íme a leghiúbb Peak Girl, Szobonya Noémi, aki egész évben szeret formában lenni, nem hízik el, és mindig kockás a hasa. Noémi kényes a kockahasára, azt pedig csak úgy tudja megőrizni, ha az étkezéseire is odafigyel. Most kiderül milyen trükkel győzni le a falási rohamait vagy az édesség utáni vágyát. Tanulj tőle!


2013. április 3., szerda

Miért aminosav függők a Peak girl fitnesz modellek?

https://dl.dropbox.com/u/37242261/Peakgirl.hu/peak_girls_vivi_timi.jpgAmellett, hogy rábeszéltem őket :), a bcaa aminosavakra a következőek miatt van nagy szüksége egy modell nőnek, ami Neked is nagy előnyt jelenthet a táplálkozásodban. Ha még nem tudod, hogyan működnek a bcaa aminosavak a testedben, itt az ideje, hogy megismerkedj velük.

A titkos szolgálat felfedi a titkait! Mi az amit eddig nem tudtál halolaj kiegészítődről?

peak_halolaj
Az omega 3 és omega 6 zsírsavakról, már regényeket olvashattál el, és mi tagadás eléggé unalmas, és lerágott téma. A legértékesebbb omega 3 zsírsavak a DHA és az EPA, azaz a hosszú láncú zsírsavak. Ezek szinte az össze tengeri élőlényben megtalálhatóak, azonban ma már a szennyezett élőhelyük miatt, nem javasolják a tudósok a túlzott fogyasztásukat. Mi csinálj akkor?