2013. október 9., szerda


peak_fatmanMár megint a pocakod miatt csúsztál le egy új munkalehetőségről?

Veled is előfordult már, mikor egy interjúról kisétálva úgy érezted az alkatod a ludas abban, hogy nem kaptad meg a hőn áhított állást? Sajnos ez most csúnyán fog hangzani, de a rideg valóság azt mutatja, hogy profiltól függően nagyon sok cégnél a kinézet a döntő érv az alkalmazottak kiválasztása terén. Igen, még férfiak esetében is!

Diéta és túlsúly

peak_prejudiceTe is egy berögződött sztereotípia vagy?

 Angol egyetemi kutatások azt bizonyítják, hogy egy állás betöltése során az alkatod nagyobb szerepet játszik az önéletrajzodnál és egyben a szakmai tudásodnál.

Ez azzal magyarázható, hogy az interjút tartó fél már eleve előítélettel rendelkezik Veled, túlsúlyos férfival szemben, függetlenül attól, hogy tisztában lenne a belső értékeiddel. Úgy véli, hogy lustább vagy, nem tudsz több dologra odafigyelni és kevésbé terhelhető vagy sportosabb kinézetű
társaidnál.

Mit tudsz Te tenni ez ellen? Megváltoztatni a sztereotípiákat? Nem! Sajnos többnyire esélyt sem kapsz rá! Változtass Magadon!

Egészséges életmód

Változtass az életmódodon és törd meg az előítéleteket!

Vegyük csak sorra, pontról-pontra:

 1. Határozd el magad hosszú távra!

Semmi értelme úgy belefognod, hogy csak átmeneti időre tervezel. Az effajta felfogás eddig még nem hozott hosszú távú sikereket. Sőt, a tapasztalatok azt mutatják, hogy többnyire a visszájára sül el a dolog és még nagyobb súlyfeleslegre tesznek szert a rövid távon gondolkodó emberek.

peak_high_protein_meal2. Változtatnod kell az étkezéseden!

A fő alapelv, hogy étkezéseid során mellőzöd a cukrot és a fehér lisztet. Ha erről a két összetevőről le tudsz mondani már fél sikered van. Táplálkozásod alapelve a magas fehérje, alacsony zsír és alacsony szénhidrát fogyasztás legyen.

peak_running_withdogNapi többször étkezz, lehetőleg 4-5 alkalommal kis adagokat elfogyasztva. Tudom, sokszor sajnos nincs időd és lehetőséged ilyen sokszor étkezni, viszont nagy segítséget nyújthatnak

Neked a fehérjeporok, amelyeket akár étkezés helyettesítésére is használhatsz. A fehérjediéta jelentőségéről már korábban is részletesen beszámoltunk Neked.

3. Sportolj!

Ami nem jelenti azt, hogy megszállott módjára heti 6-7 alkalommal edzőterembe kellene járnod. Heti 2-3 alkalommal kiválasztasz egy hozzád közel álló sporttevékenységet, amit szívesen űzöl. Sétálj vagy kocogj egy nagyot a kutyáddal, tekerj egy jót a szabadban a friss levegőn, menj el a haverokkal egy baráti kosár - vagy focimeccsre. Na ugye, hogy nem is hangzik olyan rosszul?!

 4. Gyors és egyben hosszú távú eredményt szeretnél elérni?

Akkor gondolkodj el a táplálékkiegészítők fogyasztásán is, mert hidd el tényleg nagy segítségedre lesznek! A közhiedelemmel ellentétben táplálékkiegészítők egyáltalán nem károsak az egészségedre és nem kell feleslegesen százezreket sem kidobálnod az ablakon főleg, ha egy megbízható márka mellett teszed le a voksod.
 peak_guaranteed

Szakértői segítségünkkel biztos lehetsz abban, hogy megtalálod azokat a termékeket, amelyek valóban hasznosak Számodra és csakis előrelendítenek a céljaid elérésében.   Természetesen ezek a pontok csak irányelvek, ennél bővebb információra lesz szükséged, ha bele akarsz vágni az életmódod megváltoztatásába. Kezdetnek például engedd, hogy mi segítsünk Neked. 

 Kérd INGYENESEN a 9000 Ft értékű tanulmányunkat, amivel garantáljuk, hogy a helyes útra fogunk terelni Téged! Kattints a képre az igényléshez.

 



peak_tanulmany






Na mit szólsz? Elkezdhetjük a készülést a következő állásinterjúdra? Kattints Kornél képére ha tovább olvasnál!
peak_kornel
Tudj meg többet a súlyod menedzseléséről a Google+ oldalunkon!
Nagy Csilla - Dávid Kornél - Peak Hungary  

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése