2013. december 17., kedd


Fitnesz nasi amitől nem leszel dagi. Varga Timi diétás kreálmánya.

Rendes diétában fordítottan arányos a bevitt tápanyagok mennyisége és a fantáziád mértéke. Ha valóban karcsú szeretnél lenni és tudod , hogy ez az étkezéseden múlik döntő többségben, akkor bizony elkezdesz finom, de diétás ételek után nézni.
Nincs ezzel másképp Varga Timi sem. A fitnesz modellek a versenyfelkészülés utolsó szakaszait leszámítva úgy étkeznek, ahogy Te is teheted egész éven át. Timi találmánya a következő édesség, amit nagyjából 5 perc alatt elkészíthetsz és még az éjszaka közepén is eheted ha minden kötél szakad.

Diétás receptek



A hozzávalók
A NoCarb tésztát alapos öblítés után főzd meg, majd a hozzávalókat egyszerűen keverd össze és máris kész az édesség.

Diétás recept a mindennapokra

Ma már csak nyitott szemmel kell járnod, vagy elég figyelned minket, mert minden új és valóban diétás hozzávalót megtalálsz nálunk.
Tasakonként mindössze 0,12 gramm felszívódó szénhidrátot tartalmaz, gluténmentes így bármilyen diétában alkalmazhatod. Növényi rost alapú. Bárhogyan elkészítheted, akár sósan, akár édességként.
Amerikában a megjelenésükre igényes diétázók konyhájában alap kiegészítők a Walden Farms termékek. Nem tartalmaznak cukrot, zsírt, semmi egyebet ami lerakódna Rád feleslegként. Válogass kedvedre az édes szirupok, ízletes tésztaszószok, vagy épp finom salátaöntetek közül.
A fehér cukor amit a diéta legelső lépéseként el kell hagynod az étrendedből. Ennek a legegyszerűbb és legnagyszerűbb alternatívája a Dia- Well cukorhelyettesítő édesítőszerei eritritol és stevia alappal.
Kattints a képre és egyél édességet következmények nélkül!

Németh Vivien- Peak Hungary


Tudj meg többet arról, hogyan lehetsz még szebb a Google+ oldalunkon! A peakshop.hu oldalain található információk, szolgáltatások, cikkek nem helyettesíthetik szakember véleményét, ezért kérjük minden esetben fordulj szakorvoshoz betegség esetén! A táplálék kiegészítők nem gyógyszerek. Az étrend-kiegészítők és a különleges táplálkozási célú élelmiszerek csak élelmiszerek, nem gyógyítanak, előznek meg betegségeket vagy helyettesítenek gyógyszereket és semmiképpen sem alkalmasak a kiegyensúlyozott változatos étrend helyett alkalmazni őket.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése