2013. augusztus 1., csütörtök


Két bombabiztos tipp, ha képtelen vagy diétázni!

Tisztában vagy azzal, hogy mit ehetnél, és mit nem, hogy az álmaid alakját elérd, de a tartós lemondás nem az erősséged? Számtalan diétát elkezdtél, de már az elején elvéreztél, és félre is dobtad? Kénytelen vagy elfogadni azt a tényt, hogy akkor már örök életedre olyan marad a tested, amilyen most vagy, esetleg még romolhat is a helyzeted?

Egészséges diéta!

Te is tudsz alakítani a formádon anélkül, hogy spártai diétával sanyargasd magad!

 Hogyan?  

1.Tipp: Csak 1, azaz EGYETLENEGY tényezőt változtass meg minden étkezésedben! Ha nem bírod az íztelen pufi rizsszeletet legyűrni, ha a natúr csirke, párolt zöldségtől a hideg is kiráz, akkor maradj meg a hagyományos étkezésednél. Viszont egyetlen hozzávalót változtass diétásra.

Reggelinél a fehér kenyér helyett válassz teljes-kiőrlésűt, vagy hagyd el a vajat, esetleg a szalámit cseréld le csirkemell-sonkára.
Ebédnél ne a zsíros húslevest válaszd, hanem a gyümölcslevest, vagy egyél helyette könnyű előételt, főfogásnak ne a pörköltes, szószos ételt válaszd, hanem a roston készült húsokat, vagy a főzeléket ne rántással, hanem keményítővel sűrítsd. Vacsorára ne paprikás krumplit készíts, hanem könnyű salátát, fűszeres joghurt öntettel.
 

2.Tipp: Használj természetes szénhidrát és zsírblokkolókat az étkezések előtt!

Ha az étkezéseddel bevitt extra szénhidrát és a zsír lerakódását meggátolod, akkor a szervezeted a saját energiaraktáraihoz kénytelen fordulni, így alakul a formád is, akár drasztikus diéta nélkül.

Szénhidrát blokkolók

A szénhidrátok lerakódását a HCA akadályozza meg (ha többet olvasnál róla, kattints a képre):
  hca  
A zsíros falatok a Chitosan hatására felszívódás nélkül csak áthaladnak a beleken (ha többet olvasnál róla, kattints a képre):
  chitosan 
Mindkét blokkoló erős anyagcsere gyorsító hatással is bír, így velük garantált, hogy a reggeli nagy-vécézés minden reggel sikerrel zárul!  

+ 1. Tipp: Kardiózz többet!

Az alakformálásért a legtöbbet a súlyzós edzésekkel tehetsz, de ha általánosságban szeretnéd magad karcsúsítani, akkor inkább a kardió edzéseket alkalmazd. Ettől mindenhonnan vékonyodnak a zsírsejtek, karcsúbb és feszesebb leszel. Az intervall edzések még hatékonyabbak, mivel a lényege a váltakozó pulzusszám a folyamatos mozgás közben. Gyere, és tarts a Peak Girl-ökkel hetenként az ingyenes közös edzéseken, hiszen jó társaságban még a zsír is könnyebben ég!
Ha szeretnél még többet olvasni a természetes zsír-, és szénhidrátblokkolókról, akkor kattints az alábbi képre!
 
Palatinus Tünde - fitnesz világbajnok

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése