2013. augusztus 1., csütörtök


Magnézium nőknek? Az emberiség 75%-a magnézium hiányos!


https://dl.dropboxusercontent.com/u/37242261/Peakgirl.hu/peak_pms_magnezium.jpgAz az emberi populáció 75%-a magnézium hiányos. Ez tény. Nagy valószínűség szerint Te is magnézium hiányban szenvedsz. Ha eddig nem tudtad, mitől rossz a közérzeted, vagy mi az a PMS, olvass bele a cikkbe. Valószínűleg magnézium hiányod van! :)





A fenti adat az USA-ra jellemző, tehát az afrikai országok értelemszerűen nemcsak a magnézium hiánytól szenvednek.


Joggal tehetnéd fel a kérdést hogy minek vásárolj magnézium táplálék kiegészítőt?
Teljesen érthető a kételyed, hiszen nincs meg minden információd ahhoz, hogy dönts.

Magnézium nőknek?

Miért lenne fontos számodra a magnézium kiegészítés?

A magnézium az egyik olyan elem, amely olyan iszonyú sok folyamatot szabályoz a testedben, és az összes folyamat leírása több száz oldalt töltene be. Ezért azt nézzük meg, hogy mik azok a leghétköznapibb, ám az életedet jelentős mértékben nehezítő körülmények, amelyeket egy jól felszívódó magnéziummal azonnal kezelni tudnál.
(arra most nem térek ki milyen súlyos betegségek esetében használ – ilyen az AIDS és a rák rengeteg fajtáját megelőző tulajdonsága)

Hogyan tud segíteni azonnal Neked a magnézium?

A magnézium:

- a hasmenés vagy hányinger gyakran a magnézium hiányra utal
- a túlérzékenység a hangokra, zajokra a magnéziumhiány jele
- a magnézium segít megszüntetni, a kellemetlen testszagot
- vizelet-visszatartási problémákat segít megszüntetni
- a szemeid érzékelhető romlása esetén érdemes használnod, nélkülözhetetlen a látóideg és a retina karbantartásához
- már fennálló cukorbetegség vagy inzulin rezisztencia esetén, a segítségével kontroll alatt tudod tartani a betegséget
- a sportos megjelenést elősegíti – az ATP ciklust szabályozza, az glükóz elégetését szabályozza, az állóképességed növeli
- a magas koleszterinszint gyakran magnézium hiány hatására alakul ki. Ha tehát egészségesen étkezel, mégis magas a koleszterined, magnézium hiányod van!
- túl-étvágy esetén segíthet kontrollálni az étkezésedet – diétában kötelező
- izomgörcsök, izomgyengeség esetén egyértelmű a magnéziumhiányod
- a fogkő kialakulását késlelteti, a fogaid keménységét fokozza
https://dl.dropboxusercontent.com/u/37242261/Peakgirl.hu/peak_pms_magnezium.jpg- az asztma sokszor magnéziumhiány hatására alakul ki

és a Tip Top Tipp:
  • A PMS - menstruáció előtti idegfeszültség vagy rossz közérzet és feszültség enyhítésére a magnézium az egyedüli megoldás! A menstruáció pedig teljesen leüríti a magnézium készleteid.

https://dl.dropboxusercontent.com/u/37242261/peak_le_akarok_fogyni_tanulmany_noi.pngEz csak néhány hétköznapi, ám az életedet megkeserítő probléma, melyeket azonnal orvosolhatsz magnéziummal. Mégsem törődsz vele! A magnézium mellett szükséged lehet egészséges étrendekre is. Kattints a rózsaszín nyílra, és kérd el az egészséges étrendet ingyenesen!  

A magnézium használata értelmetlen pénzkidobás bármekkora dózisban alkalmazva! Tudnod kell, mennyit érdemes egyszerre.

http://dl.dropbox.com/u/37242261/mg-citrate.JPG
Ez azt jelenti, hogy minél többet veszel be egyszerre, annál kevesebb szívódik fel aszervezetedben. Ha a napi ajánlott RDA mennyiséget veszed be egy ültő helyedben, mely kb 320-420 mg, akkor annak maximum 50%-a fog felszívódni a testedben. A legjobb megoldás ha naponta több adagban bevéve fogyasztod a magnézium kiegészítődet, és erre a legalkalmasabb egy finom, cukormentes és színezékmentes italpor. A magnézium citrát kitűnően szívódik fel szájon át bevéve, finom ízű, kalóriamentes ital készíthető belőle, és jóval jobb árban jössz ki, mintha a gyógyszertárban kapható igen drága és mindössze 7-10 napra elegendő pezsgőtablettát választod.  

Mit kell még tudnod a magnéziumról?

Azt hogy lehetőleg ne kalciummal együtt vedd be (annak ellenére hogy sok táplálék kiegészítőben együtt van a két elem). A kalcium és a magnézium versenyez a felszívó receptoraidért, a felszívódásuk ilyen kombinációban mindkét elem esetében romlik.  

“Üdvözlet! Csak azért írok nektek, hogy kifejezzem elégedettségem a szolgáltatás színvonalával kapcsolatban. Eddig Magnesium Citrate port vásároltam tőletek, először csak kipróbáltam, aztán bevált és be is táraztam belőle. Azért titeket választottalak, mert sajnos ma Magyarországon a magnézium citrát szinte elérhetetlen, csak nálatok kapható szinte, más gyártók hasonló termékei (elenyésző, 1-2, ha van) pedig nem tisztán magnézium citrát termékek, hanem+ B6 vitaminnal, vagy cinkkel, vagy akármivel vannak kiegészítve. De ha nekem csak tiszta magnézium citrátra van szükségem (mert minden mást megoldok más kiegészítőkből), akkor máshol nem kapok, csak nálatok. Persze magnézium oxidot találok bárhol, de az ugye tulajdonképpen fel sem szívódik, tehát elmondhatjuk, hogy aki ma biológiailag hatékonyan hasznosuló magnéziumot szeretne, annak csak a ti terméketek az alternatíva. Dicséretes hogy részét képezi a termékpalettátoknak egy ilyen termék. Csak így tovább! – Üdvözlettel, Mucsi László”

Használhatod e ezt a magnézium italt a diétád során?


Igen sőt kell is! A versenyző fitnesz modellek például színpadra lépés előtt használják, mert ekkor már a sófogyasztásuk is minimális. Ennek következménye az izomgörcs. Ezzel a finom, ám teljesen kalória és cukormentes magnézium itallal ezt el tudják kerülni, és láthatod: a legszigorúbb diéta során is használhatod! Kattints a képre ha tovább olvasnál erről a témáról! peak_magnezium. Mező Mónika – Peak Hungary

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése